Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Weekly_Hip-Hop_Meetings


Γεια χαρά dance μόρτες και μόρτισσες! 
Μετά από μια μικρή απουσία ο υπόγειος ήχος επιστρέφει με τρεις διαφορετικές hip hop συναντήσεις στο κατειλημμένο χώρο του παπουτσάδικου.


Τρίτη 29/1/13
ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
Η καθιερωμένη hip hop συνάντηση της τρίτης. Για άλλη μια φορά θα βρεθούμε μαζί να ακούσουμε δυνατά τις αγαπημένες μας μουσικές, να φωνάξουμε στα  μικρόφωνα τις ακατέργαστες ρίμες μας, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας.  Όπως και στα προηγούμενα καφενεία έτσι και τώρα θα είναι θεμιτό ο καθένας από σας να φέρει τις μουσικές του, τα beat του ή οτι νομίζει ο καθένας ώστε το καφενείο μας να λειτουργεί συλλογικά και με τη συμμετοχή όλων.

Τρίτη 5/2/13
ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ.
Μην απορείτε με τον τίτλο! Το μυαλό μας έχει μείνει κάπου στην αισθητική του 90 όπου η σκηνή μπορεί να ήταν μικρή αλλά σίγουρα ήταν πολύ πιο ζεστή και αξιόλογη. Κάπως έτσι λοιπόν πέρνουμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε ένα mini live στο Παπουτσάδικο όπου θα συμμετέχουν αρκετά hip hop σχήματα, τοπικά και μη. Εκτός από τα group που ξέρουμε ότι σίγουρα θα παίξουν καλούμε όποιον θέλει να συμμετέχει να ενεργήσει με τους εξής 2 τρόπους …

1. έρχεται στο καφενείο τις προηγούμενης τρίτης, γνωριζόμαστε, αφήνει ένα cd με τα κομμάτια του (instrumental) και ορίζουμε όλοι μαζί μια τυπική σειρά εμφάνισης ας πούμε.
2. έρχεται απευθείας με το ίδιο cd στη μουσική χοροεσπερίδα και  κανονίζουμε τελευταία στιγμή.
(επειδή τα group που συμμετέχουνε είναι ήδη αρκετά, ο ενδεικτικός χρόνος συμμετοχής είναι 20 λεπτά)

Τρίτη 12/2/13
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
(περισσότερες πληροφορίες σε μερικές μέρες)  :P


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου