Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ...

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η διαδικασία ξεπουλήματος του μπαρουτάδικου. Μέρος στο οποίο έχουμε μεγαλώσει και ανέκαθεν ήταν τόπος συνάντησης και δράσης hip hopάδων και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα στο χώρο του πατινάζ όπου κατα καιρούς έχει αγκαλιάσει γκραφιτάδες, b-boys, bmxάδες, mc's, dj's και φυσικά skateάδες οι τοπικοί αρχοντίσκοι έχουν στο μυαλό τους να τσιμεντώσουν ένα κομμάτι αυτού χτίζωντας έναν ακόμη βρεφονηπιακό σταθμό (την στιγμή που υπάρχουν ήδη αρκετοί που υπολειτουργούν και στην γύρω περιοχή άδεια σχολεία λόγω συγχωνεύσεων, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το έργο αυτό αν όντως υπήρχε ανάγκη, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ). Αναλυτικότερα μπορείτε να τσεκάρετε όλο το χρονικό των δράσεων στο παρακάτω λινκ: 

Εμείς ως συνέλευση "Υπόγειος Ήχος" και hip hop συλλογικότητα αποφασίσαμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα εκεί (πατινάζ) με μουσικές, δηλώνοντας έτσι και έμπρακτα πως το hip hop είναι παντού και αλληλέγγυο στον αγώνα ενάντια της κάθε μορφής εκμετάλευση της κοινωνίας. Καλούμε όποιον μας νιώθει, καθημερινά  στο χώρο να αράξουμε και να  ανταλλάξουμε δυο κουβέντες...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
ΤΟ HIP HOP ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου